Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نهم بهمن ۱۳۶۱ در حالی که رزمندگان اسلام، آماده آغاز عملیات والفجر مقدماتی می‌شدند، به ناگاه غلامحسین افشردی که در جبهه به نام حسن باقری شناخته می‌شد، در آستانه ۲۷ سالگی به شهادت رسید و سراسر جبهه‌های جنگ را در شوکی عظیم و بهتی بزرگ فرو برد.

او که سابقه روزنامه‌نگاری داشت و مستندنگاری جلسات فرماندهان دفاع مقدس را از نوآوری‌ها و ایده‌پردازی‌هایش می‌دانند، فرماندهی طراح و خوشفکر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعی بود که شهادت این فرمانده برای سایر فرماندهان جبهه مثل حسن طهرانی مقدم، امیرعلی حاجی‌زاده، فتح‌الله جعفری، غلامعلی رشید، محسن رضایی، علی شمخانی و ... گران، عجیب و باورنکردنی باشد؛ چنان‌که سردار فتح‌الله جعفری، بنیانگذار یگان زرهی سپاه پاسداران در وصفی سهمگین می‌گوید: وقتی تابوت شهید حسن باقری را آوردند، سردار غلامعلی رشید، روی تابوت افتاد و می‌خواست تخته‌های روی تابوت را جدا کند که ببیند حسن باقری، واقعا داخل آن هست یا نه؟ چرا که شهادت او را هیچ یک از ما باور نداشتیم.

سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم که از یاران نزدیک شهید حسن باقری است، در دیداری که به همین مناسبت با سردار فتح‌الله جعفری، دیگر همرزم شهید باقری شرکت کرده، می‌گوید: اگر حسن باقری، زنده بود و شهید نشده بود، شاید پایان جنگ، طور دیگری رقم می‌خورد.

شاید مایل باشید ببینید این ۲ سردار دفاع مقدس بعد از سال‌ها درباره فرمانده جوان جنگ چه چیزهای دیگری گفته‌اند. ویدیوی زیر که از سوی موسسه شهید حسن باقری تهیه شده کامل‌تر از آن چیزی است که تا حالا خوانده‌اید. روایت نزدیک از یکی از تلخ‌ترین روزهای دفاع مقدس و تصاویری از پیکر خونین شهید حسن باقری را در این ویدیو خواهید دید؛ روزی که سردار حاجی‌زاده مأمور شد تا پیکر او را از منطقه فکه (محل شهادت او) به تهران (زادگاهش) برگرداند.

کد خبر 653590 برچسب‌ها سردار حاجی زاده - سپاه خبر ویژه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سردار حاجی زاده سپاه خبر ویژه شهید حسن باقری حاجی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم

حمیدرضا الداغی در ۲۷ شهریور ۱۳۵۶ در سبزوار به دنیا آمد، او در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲  در سبزوار،  استان خراسان رضوی در دفاع از دختری جوان مقابل مزاحمت خیابانی با ضربات متعدد چاقو کشته شد.

پس از مرگ رسانه‌های وابسته به نظام جمهوری اسلامی از وی به‌عنوان «شهید آمر به معروف»، «شهید نهی از منکر» و «شهید عفت و غیرت» یاد کردند و بنیاد شهید و امور ایثارگران مرگ وی را «شهادت» خواند. مادرش اعلام کرد پسرش اهل «جهاد» و «بسیج» نبود. با این وجود، منتقدان ادعای شهادت از طرف حامیان جمهوری اسلامی را «مصادره» و «سوءاستفاده» از الداغی عنوان کردند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • فرمانده سپاه تهران با فرمانده کل ارتش دیدار کرد
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم
  • آسمانی شدن پدر شهید در تالش
  • جانشین فرمانده کل سپاه: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • یادواره سردار شهید سیدمعروف ایرانی در صومعه سرا
  • سردار فدوی: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد